För 23:e året i rad avslutades årets kulturfestival 2013 med Världens längsta bokbord på Drottninggatan. Egenutgivarna fanns såklart på plats med ett bokbord, vid Centralbadets entré._DSC5553

Vi var åtta egenutgivare som deltog. En del, som Lisa Rodebrand hade rest ända från Öland för att delta. Andra, som Helena Lind Trotzenfelt, kom infarande express från Sälen. Och ytterligare andra fanns bara med bokledes, som Eva Ullerud. Andra deltagare var Stefan Nicolaisen, Lourdes Daza-Gillman, Ingrid Bahlenberg, Ann-Catrin Malmlöf och så jag som planerade, Susan Casserfelt.

Stämningen var trevlig och vi hade tur med vädret, bara en kort skur vid femtiden då flera andra utställare bestämde sig för att packa ihop.

Egenutgivarna anordnade under dagen ett boklotteri där deltagarna fick önska sig en bok ifall att de vann. Efter dagens slut vi drog fem vinnare som även meddelades dagen därpå.Egenutgivarna drar en vinnare i boklotteriet

Många förbipasserande var intresserade av Egenutgivarna och under dagen fick föreningen ytterligare en medlem.

Alla utställare verkade mycket nöjda med att umgås med andra utställare och prata med förbipasserande bokintresserade och nu ser vi redan fram emot bokbordet om ett år.

Eva: Bä, bä svarta får http://skrivarlyan.ullerud.nu

Lisa: Revolt http://www.kapitel1.se/lisa-rodebrand

Stefan: Vandringar i Sälenfjällen och Östre Trysil http://www.islinge-it.com

Ingrid: I de färgblindas rike http://www.bahlenberginmove.se/Boken_2

Ann-Catrin: En kvinnlig konsult på uppdrag i Colombia/Angola www.amlforlag.se

Susan: Prästens lilla flicka http://susancasserfelt.tictail.com

Helena: Ferrum http://helena.trotzenfeldt.com

Lourdes: Vanmakt http://lourdes-dazagillman.com webb_bokbord-5527  webb_bokbord-5600

Egenutgivarna drar en vinnare i boklotteriet